Stegvist

Om livet med psykisk ohälsa och om vägen igenom den.

Peace&love

♦ Ljuspunkterna i vardagen Permalink4

Skrivandet hamnar åt sidan när måendet svajjar, även om det är då jag egentligen borde skriva som mest.

Fortfarande inskriven på avdelningen, och tillsammans med läkaren kom vi fram till att det ska få fortsätta vara så tills nästa vecka då vi tar upp det igen. Men från och med imorgon får jag en veckas permission eftersom jag och en vän åker till Peace&love för att arbeta som funktionärer under festivalen. Och vi kommer att få se otroliga band spela under tiden. Det kommer att bli en upplevelse. utan tvekan.

Eftersom vi blir borta fem dagar under festivalen så hamnar bloggen lite åt sidan. Men nästa vecka blir allt som vanligt igen.

Sköt om er nu, vänner.

Dagen

♦ Livet och vardagen Permalink1

Gårkvällen var svår att ta sig igenom och det föll många tårar. Och efter att ha vaknat av personalens väckning vid lunch idag trodde jag inte att jag skulle orka mig upp ur sängen för en dag till. Men efter många om och men så tog jag mig upp, och är glad för det eftersom jag fick en hel del uträttat under dagen, trots ångesten som rev inuti.

Hoppas att eran dag har varit bra och att ni får sova gott, vänner.

Förtvivlan

♦ Depressionen Permalink1

Det känns som om krafterna har runnit ur mig och orken till någonting är som bortblåst. Tårarna som brände bakom ögonlocken kunde jag till sist inte hålla tillbaka, och rätt som det var så satt jag skamset mitt i kvällsfikat och grät.

Det känns så långt ifrån okej just nu. Men kanske måste det få vara så för ett tag. Jag önskar bara att jag kunde sätta ord på vad jag känner för att underlätta det hela, men utan framsteg.

Kanske blir morgondagen lite lättare.

Sov gott, vänner.

Till top