Stegvist

Om livet med psykisk ohälsa och om vägen igenom den.

En dag på hemmaplan

♦ Psykiatrin Permalink2

Och så äntligen har jag en fungerande dator igen, efter många om och men.

Tillbaka på avdelningen nu efter en heldag hemma och ute i solen tillsammans med en vän. Det kändes välbehövligt att komma ifrån avdelningen för en dag. Och lite ordning och reda på hemmaplan hann jag med också.

De senaste dagarna har ångesten åkt berg- och dalbana och jag har följt med i svängarna. Det har stundvis varit hanterligt och andra stunder lite mindre av den varan. Ibland undrar jag om jag blivit sjukare av att vara inlagd. Livet på avdelningen är allt annat än lätt

Hörs senare, vänner.

Uppdatering om livet på avdelningen.

♦ Livet och vardagen Permalink5

Efter ett bråk med personalen om etik så flydde jag hemåt till mitt eget krypin. Här önskar jag att jag kunde stanna om det inte inte vore för att jag fortfarande inte är utskriven.

Jag har haft min första intervju nu och det gick jätte bra. Dem har dock hamnat i en återvändsgränd igen när det kommer till diagnoser som t ex IPS. Den diagnos jag inte känner igen mig i. Fast på psykspråk kallas det att jag "inte känner igen mig i min sjukdomsbild".

Förra veckan tog jag stora steg bakåt genom att fly från verkligheten med hjäp av en hög dos medicin, något som inte var uppskattat på sjukhuset.

Känner mig fortfarande vissen och avtrubbad, så kanske är avdelningen den bästa platsen för mig nu även om jag var så nära på att skriva ut mig själv idag, mest på grund av bråket som var.

Igår och idag var första gången på evigheter som tårarna rann och usch vad ont det gjorde även om det lättade lite på trycket och var välbehövligt.

Hoppas ni har det bra, vänner.

Permission

♦ Livet och vardagen Permalink4
Det är fortfarande osäkert hur länge jag blir kvar på avdelningen men har en kort permission idag. Det enda jag vet är att dem inte litsr på mig.

En ny diagnos har även dykt upp bland diagnoserna.

Orkar inte..
Till top