STEGVIST

OM LIVET MED PSYKISK OHÄLSA OCH OM VÄGEN UR DEN.

Diet Dag 1

Permalink0
Så, dagen lider sakta men säkert mot sitt slut och jag får därmed förhoppningsvis en paus från kalorier och kolhydrater under en hel natt (om jag har turen med mig).

Eftersom natten till idag inte gav någon sömn så var jag ute i god tid med vägning, längd och BMI. Tydligen är jag överviktig enligt mitt BMI men det ska det snart bli ändring på.

Till frukosten fuskade jag och åt 2 ägg istället för den vidriga proteinshaken som jag aldrig mer kommer ens i närheten av att lukta på. Men det var det så värt. dryckerna åker i soppåsen.

Under morgonen lade jag ihop min 30 minuter x2 promenad och gav mig ut i kylan och snöovädret som en start på dagen. Och avslutade promenaden med att inhandla soppor som ska ersätta dryckerna.

Middagen bestod av soppa med ett glas iskallt vatten.

Kvällen avrundade jag med några tappra försök till situps, men gav mig lika fort som jag började.

Den 3 Februari 2013 vill jag ha nått min målvikt. Självklart kommer jag inte att hålla en strikt diet under den långa perioden utan bara nu i 14 dagar för att komma igång, för att sedan hålla mig till en nyttigare och hälsosammare diet framöver.

Min motivation är helt enkelt att nå en punkt i mitt liv då jag med handen på hjärtat kan fastslå att jag har uppnått en god livsstil för mig. Jag vill kunna se mig i spegeln och acceptera det jag ser samt hur min insida mår. Det är mitt mål.

Dagens julkänsla

Permalink0


Dieten påbörjas imorgon!

Permalink0
Knäpp som man är så är jag så motiverad inför dieten att jag startar den redan imorgon. kommer att försöka uppdatera er om hur det går, steg för steg.
Till top