Spa-Dag

Mitt i allt elände tyckte vi att det var dags för mig att färga håret och brynen. Min vän som är otroligt duktig på det var inte sen med att anta sig uppggiften. sagt och gjort. Dessutom var inte sushin från mitt favoritställe helt fy och skam!

Mitt i allt elände kan man faktiskt ha ljuspunkter.

Bältning numero två

Den andra bältningen fär den här veckan var minst lika brutal som den tidigare. Svett och blod flödade - ingen trevlig historia, så vi sätter nog punkt där.

Bensot är utsatt och jag är l i v r ä d d . Istället får jag narkotikaklassad medicin.

Vad som händer lär vi ses inom kort.

Same old, same old.

Fail

Misslyckad utväg. Tumult. Bältessängen. Sår, och blåmärken som vittnar om en rejäl kamp med ett flertal ur en personalstyrka från olika avdelningar.

LPT

Beslutet har kommit och jag kommer fortsätta vårdas under LPT.

Ambivalens deluxe

Det är ofantligt många starka intryck, funderingar och känslor som råder nu. Senast idag fick jag ytterligare nyheter om den närmsta framtiden, men också även på lång sikt.

Ändå vet jag inte hur jag ska reagera, för känslorna är för överväldigande och starka.

Finns det någon vits att kämpa för allt som händer nu eller är det bara ett ytterligare tecken på att jag får en bitter försmak på vad som skall komma att tas ifrån mig?

Nedräkning pågår

Plågsam upplevelse

Allt känns så överväldigande. Samtidigt som jag tränger undan alla känslor och tankar så gått det går.
Så igår eftermiddag så slog det slint i huvudet och kroppen. Fick andningsuppehåll, panikattacker, ont i kroppen, hade mardrömmar, kunde inte skilja på dröm och verklighet, och hallucinerade kraftigt.

Fruktansvärt hemskt och plågsamt, om än mer eftersom dessa symptom inte ligger några såna i mina diagnoser (förutom panikångestattackerna).

Paradoxalt

Länsrättsförhandling om LPT (Lagen om Psykiatrisk tvångsvård) ägde rum under förmiddagen. Beslutet kommer inom 2 veckor.

Paradoxalt kallade rättspsykiatrikern det då vi alla var märkligt inställda på att LPT skulle vidhållas och att jag inte hade något motargument.

Rättspsyk

Nätverksmöten. Ovisshet. Evig väntan. Nervositet. Oro. Ängslan.

Så kom beslutet: Rättpsyk under LPT , med goda förutsättningar.

Nu? Likgiltighet. Vågar inte känna.

STEGVIST

OM LIVET MED IPS OCH OM VÄGEN UR DEN.

RSS 2.0