Stegvist

Om livet med psykisk ohälsa och om vägen igenom den.

Rättpsyk

Permalink0
Natten blev lång innan det reddes ut om vilken avdelning jag bör vara på. Det blev rättpsyk med dubbelt vak på isoleringen.

Får se var det bär av idag..

Tvivel

Permalink0
Timmarna går och snart har fyra timmar passerat i väntan på en läkarbedömning på psykjouren. Krismötet jag nämnde i det föregående inlägget ledde hit. Varken jag eller omgivningen tror att jag kan klara det här på egen hand.

Mes handen på hjärtat kan jag lättat skriva att jag inte kommer att läggas in på den vanliga avdelningen, om det nu blir aktuellt med inläggning.

To be continued.

Ord mot ord

♦ Psykiatrin Permalink0
Vet knappt vad jag ska skriva, än mindre ta vägen. Det dåliga måendet håller i sig, och visst har jag mått dåligt hela tiden men nu är det nästintill outhärdligt.
 
Kommer att ha ett spontant inbokat möte med terapeuten idag på arbetsterapin då hon fick ett sms av mig inatt där jag beskrev hur illa det var.
 
Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här utan att göra mig själv illa.
 
Patientnämnden ringde mig imorse och berättade att de kontaktat verksamhetschefen på psyk, som hävdar att avdelningen inte har gjort något fel, och att de följt de regler och riktlinjer de har. Deras ord mot mitt. Trodde jag skulle ta mig an den här incidenten men tvivlar nu på om jag orkar. Självsäkerheten sviktar eftersom jag känner att jag inte har någon kraft kvar. Men jag vill inte att de ska komma undan med det här utan konsekvenser. Det tillåter jag inte.
Till top