STEGVIST

OM LIVET MED PSYKISK OHÄLSA OCH OM VÄGEN UR DEN.

Bakslag

♦ Livet och vardagen Permalink0
Ambulans, akuten, Intensiven, Rättspsyk.

Det går bra nu..

Meningsfullhet

♦ Livet och vardagen Permalink0
Som det var länge sedan jag satte mig med datorn i knäet för att skriva ett blogginlägg. Latheten tar oftast vid då mobilen ligger närmast till hands och det är så lätt att skriva ett kort inlägg från appen
 
Nåväl..
 
Trots att depressionen håller ett stadigt grepp om mig så väljer jag att inte spendera hela min tid på avdelningen då den gör mig mer deprimerad. Att ligga i sängen och titta upp i taket timme ut och timme in. Hemma händer det inte så mycket mer, men är dock en trevligare miljö att vistas i.
 
För att göra oss av med de starka suicidtankarna kommer man att höja Litium, vilket jag känner mig trygg med. Dock hotar de med att ta bort mina sömnmediciner och det gör mig nästintill galen att tänka på hur mina nätter skulle se ut utan att ha något att sova på.
 
Veckorna är som vanligt fyllda av arbetsterapi, gruppterapi, och invidualterapi. Det känns så meningslöst att kliva upp på morgonen och inte ha någonting meningsfullt att gå till. Som studier eller praktik, eller jobb. Kanske är jag inte redo för det, men jag tror ändå att jag är villig att åtminstone ta ett steg ut i livet. Just nu står jag stilla, och det mår jag dåligt av.

Permission

♦ Livet och vardagen Permalink0
Att vara hemma känns jättebra! Och även om det bara är en permission tills imorgon sä finns det inget som säger att jag inte kan förlänga den.
Till top