Blodpropp och blodförgiftning

Om jag överlever det här så kommer jag att se på livet ur ett helt annat perspektiv. ♡

Jag är livrädd!

Slut

Det blir ingen mer ECT.

ECT

Under dagens läkarsamtal så bestämde vi oss för att göra ytterligare tre ECT behandlingar eftersom de gett god effekt och kan bli ännu bättre. Så, imorgon sövs jag ännu en gång för ännu en behandling.

Häromveckan fotograferades vi för broschyrer till föreläsningen. Gissa om jag är nervös?!

Dagarna spenderas oftast ute på permissioner men i natt bäddar jag ner mig bland lanstingslakanen och hoppas att behandlingen ger gott resultat imorgon.

En klar förbättring

Det känns helt ofattbart vilken förbättring jag känner efter ECTn. Jag är piggare, gladare, och mår framförallt mycket bättre.

Jag kan le och känna genuin glädje. Jag kan skratta och känna att det kommer inifrån hjärteroten. Jag känner allt mer intensivt nu - mer levande. Jag hoppas att det här är min vändpunkt och att även om jag blir nedstämd igen så kanske inte det behöver gå så långt som denna gång.

Jag vill så gärna tro.

ECT

Det kanske märks mer än vad jag trodde att jag är förvirrad efter ECTn eftersom jag oftast fumlar bort mig och är allmänt förvirrad. Men så länge jag är i tryggt förvar så gör det ingen skada.

Imorgon är det dags för en ny omgång. Sen har jag bara en återstående innan jag är färdigbehandlad.

Må väl.

Back on track?

För att de här två dagarna har varit så fina när jag fått umgås med den som är viktig för mig.

ECT-behandlingarna verkar ha gett resultat också. Det var ingen dunderkur men lite piggare känner jag mig mentalt ändå. Lite gladare och lite mindre deprimerad.

Jag har två ECT-behandlingar kvar sen slipper jag förhoppningsvis fler. Vill nå stabilitet igen. Ja, för glad kanske är att be om för mycket. Men åtminstone stabil och "back on track".

Ikväll

För att ikväll mår jag bra - med den finaste av alla. ♡

God natt

Sjuk eller sjuk?

Mår illa, kräks och har ont i kroppen. Känns inget vidare. Om det blir värre imorgon så vill jag inte veta hur det blir efter ECT behandlingen.

Mitt minne har inte försämrats markant efter ECT behandlingarna, förutom att jag inte minns förra året då... Mitt mående har dock inte det heller förändrats markant. Ikväll känner jag mig mest bara lättad efter ett samtal med en vän. Det gör nog att jag kan somna gott - med lite hjälp av sömnmedicin då.

Sov sött. ♡

Otrygg

Är inne på min tredje och sista ECT behandling imorgon. Den ska därefter utvärderas av läkare. Tre ECT-behandlingar brukar varken göra till eller från eftersom det oftast krävs minst 6 stycken innan man kan se något resultat. Men läkaren insisterar på tre stycken och jag har inte mycket att säga till om inför den nya läkaren.

Gick nyss runt med extra val, till att gå ut själv till att bli fri från tvångsvård.

Han rör till det mer i mitt huvud än nödvändigt. Jag känner mig så otrygg.

STEGVIST

OM LIVET MED IPS OCH OM VÄGEN UR DEN.

RSS 2.0