STEGVIST

OM LIVET MED PSYKISK OHÄLSA OCH OM VÄGEN UR DEN.

Ledsamt

♦ Livet och vardagen Permalink0
De senaste dagarna har jag gråtit och varit otroligt nedstämd, trots att de höjt dosen på min nya spruta. Men så fick jag ångest och de tycke att det var bättre att ge mig ytterligare en. Efter det mår jag inte alls bra. Jag är trött och nedstämd mest hela tiden.
 
Jag ska klara det här - jag bara ska!

Äventyret

♦ Livet och vardagen Permalink1
Och äventyret blev precis lika bra som jag förväntat mig, om inte bättre. Jag är supernöjd och dessutom fick jag beröm av personalen för att ha gjort bra ifrån mig och visat att jag faktiskt kan!
 
Och hörrni, tack för era stöttande kommentarer. Jag blir lika glad varje gång.

Livet på Säter

♦ Livet och vardagen Permalink1
För imorgon ska vi ut på äventyr, och gissa hur glad jag är för det - och otålig. Man får se det positiva i det lilla. Annars hade jag inte orkat med det här.
 
Här går det undan med medicineringen, medan allt annat går i slow motion. På medicinfronten har de satt ut mediciner, men även lagt in en på medicinlistan. Det är en spruta som man tar var 14e dag. Och jag kan säga att jag redan mår så mycket bättre. Visst, jag har mina dagar och stunder som jag inte alls vill vara med i leken, och jag sover ofta och mycket. Men de dagar jag är uppe så jag ganska pigg.
 
Jag har ständig övervakning på mig och måste ha två personal med mig när jag går ut. Men det gör inte så mycket eftersom jag är van. Men toalettbetsyr är värre, mycket värre.
 
Åhå som jag längtar tills imorgon!
 
Till top