STEGVIST

OM LIVET MED PSYKISK OHÄLSA OCH OM VÄGEN UR DEN.

Min blogg

Permalink0
Det känns som om jag inte längre skriver eftertänksamt och inlevelserika inlägg, vilket får mig att tvivla på huruvida jag ska driva en blogg eller inte. När jag startade denna blogg år 2009 så genomsyrade mina inlägg hopp, och längtan efter någonting bättre. Men nu, ja nu handlar det bara om dagens status och aldrig mer än så.

Ändock vill jag ha min blogg kvar och få skriva av mig och dela med mig av mina bättre eller mindre bra dagar. Jag känner mig lite rådvill. Men kommer alltid att värdesätta vad den här bloggen har medfört och fortfarande medför.

Ibland så har det hunnit hända så mycket emellan uppdateringarna att det känns för överväldigande att skriva ner allt - därav korta fraser och fåordiga inlägg.

Emellanåt medför även mina inlägg en rädsla - för att påverka och influera andra med liknande problematik negativt. Självklart är det inte vad jag vill uppnå. Jag vill upplysa om hur livet med psykisk ohälsa kan se ut - och även bara skriva av mig, kort och gott!

Må väl vänner!

HIA

Permalink0
Så bra gick det efter utskrivningen..

Otursamt

Permalink1
Det är inte min mest tursamma dag idag. Men det känns bättre nu när jag fått lite gjort på hemmaplan samt ringt ett viktigt samtal.

Jag känner mig lite lynnig och ångestladdad och har varit det i två dagar, men ändå bestämt mig för att inte sova på avdelningen eftersom jag trots det ändå känt att jag klarat av att sova hemma.

- Vaknade av att jag ramlade ur sängen och stötte till nattuksbordet där det stod en kopp choklad på. I nästa stund stod jag och rengjorde väggar, möbler och golv.

- Spillde ut toalett vatten över hela badrumsgolv.

- Min telefon sprack.

And so on.

Otursdag var det..
Till top